bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, April 13, 2011

D.I.Y

hari ni bos tak ada..bos2 lain pun tak ada..semua ke kl..lusa baru balik.. hari ni hormon tak stabil, dari pagi2 lagi, malas nak ke kilang..abih satu hari ni, entah keja apa yang aku buat hari ni pun tak tau.. dok belek-belek planning tahun ni dengan current progress..huh, lagi rasa malas...huwaaaa...

balik keja, singgah parkson..terpaksa singgah walaupun aku takde nafsu nak shopping sekarang ni..singgah sebab nak beli benda2 kat bawah ni.. 


 last week aku ada beli sesuatu tapi tak boleh berfungsi sepenuhnya..sebenarnya aku decide nak mintak tolong sesapa yg sudi nak caj aku..tapi, fikir2 balik, macam boleh usaha sendiri ni..kan dah banyak alat D.I.Y. ...

akhirnya, aku berjaya... :))

(nanti sambung next entry...tak larat buat karangan panjang2..he he) 

22 comments:

Ann Huda (Ate) said...

Wah..pandai Cik Norh pomen mempomen ek? Moga mision berjaya (asal jangan jadi tikus membaiki labu udah yaa ;))

DeLancrettLurpak said...

apa yg kamu pomenkan?


buat rumah kah? kihkihkih

Cik Ina minat Do do Cheng said...

akak dah boleh agak ko buat apa? ce citer nanti. akak pun suka wat sendiri, kalau dah tak buleh sangat , baru panggil suami. saja suka nak asah minda.he he

Nasriq said...

elok2... nanti bocor pulak paip tu...

gadisBunga said...

selamat bertukang!

miloais said...

paip tersumbat???
sinki tersumbat???

hehehehe

Alin Marlini said...

chopps!!!D.I.Y tu per norh?

Daddy Ziyyad said...

DIY something yg melibatkan paip/sink lah ni kan?

Ohhh tidak..
Kalau benda2 berkaitan plumbing, saya rela panggil orang.

noor said...

wah cik norh nk buat apa tuh..btlkn paip ek heheh

whitecappuccino said...

nak wat apa la tu

norh said...

*Ann Huda

tak mau jd tikus..sayang dengan 'labu' itu..

norh said...

*DeLancrettLurpak

rumah anak patung.. :P

norh said...

*kak Ina

akak takpe la, ada suami..sy nak tak nak kena perah idea sendiri ni..he he

norh said...

*Nasriq

kalau bocor, terpaksa jadi org yang baik hati untuk 'menderma' pada tukang paip..

norh said...

*GB

thanks..dah selamat..

norh said...

*milo

no no no..he he

norh said...

*Alin

Do It Yourself.. :)

norh said...

*Daddyziyyad

terpaksa la doc.. nak panggil org, macam segan..he he

norh said...

*noor

cubaan anda salah..sila teka lagi ye.. :)

norh said...

*whitecappucino

sesuatu yg akan memudahkan saya.. :)

gedek! said...

DIY = Destroy It Yourself

norh said...

*gedek!

uncle tak pernah buat sy tak ketawa..ha haha