bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, April 13, 2011

pizza hujung minggu

lagi sesi diet hujung minggu lalu :P ...dengan adik & anak2 menakan..kalau nak makan pizza hut, tak best makan sorang2..kalau McD & kfc, sesuka hati la nak dok makan sorang2 kat restoran depa tu..




yang si kurus ni, makan sekeping ja pizza..
yang si debab ni, selamat dua keping bersama dengan side dish lain .. 


puas minum mountain dew ni..


pizza udang tempura.. boleh tahan jugak la..
tapau untuk budak2 kat rumah, pakat2 dok ratah udang ja.. 


tak cukupla satu pan ja untuk 4 orang, jadi harus order jugak Hawaiian chicken satu pan..he he

22 comments:

miloais said...

pizza ni peberet my son - abg ajim....

sesekali makan pizza memang sedap
bosan gak kan - fastfood yang sama jahhhhhhhhhh!~

gedek! said...

pinjam sini si kurus & si debab....

Uncle nak pelok!

bunga said...

laparrr la..

Matahari namaku said...

sedapnye! kalo nak makan pizza saya suka ajak makcik saya makan sama sebab seronok tgk dia makan pizza dgn bersungguh2nya. nak harapkan saya...sekeping pun dah cukup hehehee. minggu depan nak ajak makcik saya makan pizza hut lah...terliur awak punya pizza...

Daddy Ziyyad said...

menyelerakan!!!

tak pernah try lagi pizza udang tempura tu...

Gentleman Frog said...

salam,

bagi yang ada ghout, pizza udang ni tentu memberikan kick yg kelainan!

MasZuber said...

semalam dapat swimming 10 laps then lepas tue bedal super supremeee.....

hmm sia2 usahaku swiming semalam..

aqishah said...

shedapppnya... meh singgah pula

gadisBunga said...

udang. sedap. pantang jumpa.


tapi sekarang kena pantang makan. huahuahua~~~

Nasriq said...

tak boleh tak boleh... tengah diet ni... sabar... nafsu semua ni...


owh.... sedapnya piza!!!

norh said...

*milo

yup..kfc tu selalu dah..pizza jarang2..

norh said...

*gedek!

Uncle nak pinjam depa? sat nak kira brapa nak caj uncle..he he

norh said...

*bunga

...he he.. jemput jamu mata ye.. :)

norh said...

*As-Syams

pegi, jangan tak pegi..jangan la mkn sikit2, belasah ja 4, 5 keping..he he

norh said...

*Daddyziyyad

gi la cuba..sy ni semua makanan sedap..he he he

norh said...

*Gentleman frog

sebelum hilang nikmat mkn ni, kita patut tak sia2kan ye.. :)

norh said...

*MasZuber

bestnya awak buat 10 lap..sy dah berbulan tak jejak swimming pool ni..mahunya tenggelam kalau sy nak swim balik nanti.. :P

norh said...

*aqishah

sedap3x

norh said...

*GB

kamu on diet ye..good luck eh

norh said...

*Nasriq

nak diet kenapa? lagi boleh makan, makan la..he hehe

sha a.s said...

nnt akak try pizza papa johns pulak okkay....

whitecappuccino said...

sukerrrrr pizza!!