bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, April 6, 2011

Rule no. 1

Rule no. 1: The boss is always right!

Rule no. 2: If the boss is wrong, see rule no. 1

18 comments:

bunga said...

:)

bujal X said...

true that~haih~

miloais said...

agak payah le iols nak guna pakai ni
sebab iols kalo tak betul
iols akan cakap tak betul

tak kira le - dia boss ke bukan...

huk huk huk

h4ni3 said...

cepat2 ler jadi boss

ehehhe

norh said...

*bunga

he he he

norh said...

*bujal

agreed noh... haishhhhh

norh said...

*milo

nak buat mcm mana milo...memang sy akan ckp jugak apa2 hal yg tak betul tu, tapi last skali, rule no.1 tetap kena apply..hu hu

norh said...

*h4ni3

oh oh oh..actually tak berminat jadi bos :P, nanti cepat tua..

en_me said...

kannns.. ehehe

MasZuber said...

boss juga x lepas dari melakukan mistake and being worng at certain time.

kena tahu cara bagaimana nak sampaikan kesilapan yg dibuat oleh boss. jika dia adalah boss yang bagus, dia akan berterima kasih kepada kita.

kalo dia marah takpe, jom balik rumah dan baca buku "why should the boss listen to you" by James E Lukaszewski". memang bagus buku ini. i baca berkali-kali. :)

Daddy Ziyyad said...

Rule No.3: If u disobey rule No.1, then u will be shown the exit door!

:P

Nasriq said...

rules no 4.

do it what u pay it.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

akak sama cam milo.cakap dulu, kalau dia tak nak guna pakai, apa-apa hal jangan salahkan akak.ha ha tapi memang jelas dia dah banyak kali buat keputusan yang silap.

norh said...

*en Me

kan kan..

norh said...

*MasZuber

I'll find that book..thanks :)

norh said...

*Nasriq

yup..he he

norh said...

*kak Ina

betul gak tu kak ina..sy pun, kalau dah tak sama keputusan, memang sy tak ambik pusing dah..

norh said...

*Daddy Ziyyad

almaklumlah, kita kan bukan tokey..hu hu