bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Saturday, May 21, 2011

bowling time - part 2

Tak cukup dengan Jumaat hari tu main bowling, kami sambung pulak main bowling hari Wesak tu.. konon2 nak berentap dgn member housemate, sudahnya kami saja yang main...kali ni performance aku menurun, depa2 hat lain pulak yang perform..
patutnya cuti tengah minggu kena la rehat kat umah tapi penuh ja aktiviti hari tu..he he.. 
main bowling ja..cuba la main yang lain pulak..
patutnya malam ni boleh pegi main badminton, diorang dah tempah court..tapi macam takde semangat lagi ni nak keluarkan peluh..ermmmm, next week je la I join U all eh.. :)

sila rujuk pada NHH .. :P

142 ja...

kak wan, ex-colleague kilang lama tapi masih berhubung sampai sekarang...

11 comments:

Nasriq said...

142 je???? kira banyak la tu....

gadisBunga said...

last time saya main bowling, kuku ibu jari kanan saya patah!

gedek! said...

Boling membuatkan takan sebelah ber maskulin!

Cik Ina Do do Cheng said...

Gedek jahat. akaka pun bermaskulin gak Norh.

norh said...

*Nasriq

banyak ke? kalau 180 baru banyak kot..hehe

norh said...

*GB

uiiks! dasyatnye..saya masih mengamalkan safety first.. :)

norh said...

*Gedek

ha haha..Uncle ni, tak baik tau..

norh said...

*kak Ina

kan kak kan..uncle gedek tu, mata melilau ja..
kak bermaskulin sebab dok bersilat dgn anak kan..he he

whitecappuccino said...

memang seronok main bowling nih! akak suka! tp tak dpt banyak mata pun..tak sampi 100 hehe

Insan Marhaen said...

Bowling boleh dikira satu permainan positif yang elok untuk sekeluarga. Dapat menerbitkan suasana ukhwah dikalangan anak-anak.

Da main bowling boleh jadi ketagih!

Ms kertas said...

main bolin sampai tergeliat urat peha..adoiiiiii