bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Tuesday, May 31, 2011

dadah


ada tak aku pernah mengaku kerja buat dadah ni adalah senang? 
:P 

dari hari ke hari, tahap kesukaran semakin meningkat...
kaedah adaptasi perlu lebih kreatif..

dan tidak pelik kalau orang lebih selesa buat dadah kat loteng rumah..  
(actually alasan ini tidak boleh diterima pakai.. :P
aku sekadar memberikan gambaran)

haishhhh

21 comments:

sha a.s said...

mcm² la norh ni...ehehe

Eda said...

haha..tau la keje buat ubat...tu pun drug jugak kan...;P

Cik Ina Do do Cheng said...

buat dadah apa tu Norh, ice ke. jangan main-main, kena cekup kang.ekekek

bujal X said...

akak kerja buat ubat kah?

bunga said...

aduhh..dunia..dunia..

Uncle said...

very lucrative tuh....hahahahah

Daddy Ziyyad said...

jangan jadi keldai dadah, sudah !

~haha

Nasriq said...

boleh tolong buatkan heroin kelas 4 x... kita share 2... huhu... kayo ooo...

ainnoraini said...

dadah...
biar betul norh..

dyea irdina said...

pakcik 2 orng ke rahmatullah sbb dadah...rosak binasa bukan diri sendiri shj tp kuaga pun kesian...so jauhi la dadah

norh said...

*sha

situasi sebenar lg macam2..hu hu

norh said...

*Eda

ha ha.. kat dlm pharmacopeia semua disebut drug..translate o malay, kan dadah namanya kan..

norh said...

*kak Ina

kak nak dadah apa? yg boleh buat lalok kuat pun ada.. :P

norh said...

*bujal

yup bujal.. nak try ke? he he

norh said...

*bunga

dunia ubat/dadah yang banyak pancaroba..

norh said...

*Uncle

lucrative utk pemgang saham la.. kuli ni tak dak aih nak lucrative nya..

norh said...

*Daddy Ziyyad

tak kuasa nak merengkok dlm penjara..rela lagi nak menjawab dgn BPFK..

norh said...

*Nasriq

mana boleh ckp kat sini.. kita pm nah.. ha ha

norh said...

*ainnoraini

dadah yang halal..he he

norh said...

*dyea

mencari rezki dgn bergelumang dalam industri ni.. bukan dadah yg tak halal tu ye..

gedek! said...

Music is my drug!