bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Friday, May 20, 2011

pagi vs petang

hari ni ada orang buat ayat...

"norh, hari ni hari Jumaat..relax sikit nah!..."


???
maksud?

bos nak suruh saya tak payah buat kerja pada hari Jumaat or bos tak bagi saya ganggu bos? :P



nota: kalau2 bos terbaca blog ni, sila maklum balas ye..saya perlukan kepastian... ha ha ha




situasi di atas tu untuk sebelah pagi hari ni ya..

lepas lunch, situasi di atas dah tak valid; tak cukup tangan nak buat keja.. tambah dengan mulut aku dok bekerja (berleter kat orang2 yang membuatkan aku separuh sakit jiwa hari ni)...





nota kedua: agak2, macam mana rasa kalau tengah tension ni, aku telan midazolam?

14 comments:

sha a.s said...

ahahaha......best n3 ni :)

eMMe said...

norh~ ari jumaat tak leh rileks, keje.....sok sabtu ahad cuti kan...rileks puas2...boleh rileks ke? mesti ade program lain lak kan, heeheee...

norh said...

mana mungkin pegi keja tapi tak buat keja kan... :P

norh said...

*emme

buat masa sekarang, sabtu ahad rasa nak tido ja..he he

Nasriq said...

hoho... mood bertukar selepas sembahyang jumaat... tapi kan, buat kerja tu jangan tension2 sangat...

ainnoraini said...

jumaat la kene siapkan semua kerja..

nnt hari isnin dah menunggu kerja yg lain pulak...

tasekM said...

midazolam tu apa yang..?


.

norh said...

*Nasriq

hajat di hati memang tak mau tension tapi perangai2 org tertentu ni, memang tak leh tahan betul lah..

norh said...

*ain

tak sempat siapkan yg minggu ni, keja minggu depan bertambah lagi pulak.. inilah KERJA..

norh said...

*tasekM

Midazolam itu adalah dadah..he he

Erani Zuhran Mohd Nor said...

Midazolam tak boleh beli dah... ambik jer zolpidem..hehe

norh said...

oh ye ke? tak sempat nak rasa penangan dia macam mana..he he

MY HEART said...

makan cekelet baru hilang tensen kot ^_^...

fika79 said...

keje takde maknanya ada perkataan rest..ye tak??