bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Monday, July 25, 2011

free

situasi 1

norh sibuk ka la ni?
norh jawab: no comment boss...



situasi 2

sibuk ka hari ni?
norh jawab: tak tau lagu mana nak jawab bos..



kalau la ada situasi 3

sibuk ka?
norh nak jawab: tak sibuk pun..free sangat2....




agak2, logik tak aku buat ayat situasi ketiga tu kat bos aku?


:P



*apasal la kerap sangat dia tanya aku sibuk ke tak sekarang ni?
*bos nak tolong buat keja saya ke?  he he

12 comments:

Tukang Karut said...

nak bagi pembantu kot???

Matahari said...

saya pun nak tanya juga lah ehehhehe

norh...sibuk ka malam ni?

norh jawab: ................

miloais said...

boss nak ajak pi makan kot!
heheheh

Kakzakie said...

Norh... boss norh tu mat saleh ke? Boss kakak pun sama tapi pada kakak dia tak ada apa nak kata so itulah yg dia kata bila nampak muka kita....:)

Are you busy?

gadisBunga said...

tu ayat auto setting tu. hihi~

Cik Ina Do do Cheng said...

mencik plak boss tanya cam tu.macamlah kita free sangatkan.

norh said...

Alhamdulillah kalau dia memahami..tapi realitinya, hu hu hu

norh said...

*Matahari

malam, sibuk tengok tv.. :)

norh said...

*miloais

tak pernah ajak pun..

norh said...

*kakzakie

bos saya perempuan, local..
sebelum ni banyak benda lain nak cakap..tapi sekrang ni, soalan tu feveret dia..he he

betapa sy mimpikan keja dalam dept yg tak bz..:P

norh said...

*GB

entah nak repeat utk brapa kali ntah..tapi kalau nak validate, at least 3x.. :)

norh said...

*kak Ina

I LIKEEEEE your comment...
amat memahami jiwa saya.. he he