bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Friday, October 7, 2011

team mate




super bizi minggu ni,
pulun siapkan apa2 yang patut sebelum bos berangkat,
lebih kurang ada lagi tiga hari untuk sesi diskusi sebelum aku cuti dua hari dan bersambung dengan dia on leave untuk menunaikan fardhu haji..

dalam pada tu jugak dok sibuk dengan agenda untuk team building n dinner, esok hari..
sebagai team leader, kena la pasang strategi, ye dak..mana boleh kalah dengan lain2 team leader yang lebih veteran..ha ha ha..

yang paling best esok hari of coz la sesi cabutan bertuah..
kawan-kawan semua,
tolong doakan saya dapat tempat pertama cabutan bertuah ye.. :)
dapat RM...
nak buat modal pegi jalan2 obesi..
kalau dapat tempat pertama tu, lepas la pegi beijing...he hehe

gambar kat atas tu,
sebahagian dari geng2 kat tempat keja..
8am - pm6 kat opis,
tentunya masa banyak dengan kengkawan2 kat sini..
ni waktu last month,
waktu zu nak resign..
bila ada yang nak resign, terasa aura tender surat tu pun macam nak sampai ke kita..
tapi masih gak kekal fokus di sini.. :P

18 comments:

h4ni3 said...

ada plan nak bertukar angin ker? ;)

Fatin Mraz said...

...go go go! kalahkan team leader yg veteran itu.. ;P

..semoga nama NORH naik sok lam cabutan bertuah tu ye. :]

mm..ada rasa nak hantar surat resign gak ker? :0

atuk said...

Assalamualaikum Norh

good luck

moga norh dapat hadiah pertama dlm cabutan bertuah besok......jangan lupa bawa saya sekali pergi ke beijing...he he

Wassalam

yusuf mujahidin ™ said...

belikan pelekat ice box satu kat beijing nanti..

haha

Eda Latiff said...

good luck!!..nak gi beijing jugak!!!..huhu

Tukang Karut said...

teammate dah ada... soulmate lak tak nak cari ke? hohohho

insan_marhaen said...

saat yang paling bahagia ialah bersiap untuk bercuti..

MulutPayau said...

good luck dik....nnti kalau dapat pergi beijing, jgn lupa ole2 tau....

Zul Fattah said...

smoga berjaya yup.. g beijing tu.. saya langkawi pun tak sampai lg..

norh said...

*hani

ada bila tengah stress..ha ha

norh said...

*FM

dah usaha utk kalahkan tapi..

part cabutan bertuah, sy sangat suka..

norh said...

*atuk

Waalaikumussalam


terima kasih atas doa :))
jom ke beijing..

norh said...

*yusuf

meh alamat.. :P

norh said...

*Eda

TQ..jom pi beijing..

norh said...

*TK

soulmate?
bab ni selalu fail la..he he

norh said...

*IM

berangan seronok..nak bersiap2 tu kalut sikit..

norh said...

*MP

terima kasih kak..
InsyaAllah

norh said...

*Zul

thanks

Langkawi pun best.. sy dah pegi Jan lalu..