bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Friday, December 16, 2011

bermimpikah?

errkkk..
macam mana nak mula entry ni entah
hari ni mood memang tak tau nak cakap lagu mana
kejutan besar hari ni..
aku bakal dapat bos baru..
hu hu hu
tak pernah terpikir langsung pasal ni..

dah la penat sebelum ni tak hilang lagi
dapat pulak dah cerita baru

next week dia dah ada di sini
aku tak leh welcome dia
aku dah dapat cuti 4 hari next week..
bos tanya aku tadi, tak mau sambung terus lagi ka..
ohh sayang cuti la..
boleh gak bawak pi berjalan mana2 tahun depan.. :P
 
actually dia dah dok dengan kami sebulan hari tu,
yang aku pernah cerita sebelum ni, anak buah kepada bos aku punya bos..
memang la aku dah kenal dia, sebab masa bos takdak hari tu, dia jadi advisor..
tapi confirm la tak sama antara menjadi seorang advisor dan menjadi seorang bos..

rupanya sebulan dia kat sini, ni lah hasil report dia..hu hu

macam mana nak adapt dengan bos baru ni?
bos sekarang ni aku dah tau perangai lagu mana..
aku merajuk or gaduh2 pun, pastu ok balik..

bos baru, macam mana aku nak buat perangai?
macam mana aku nak merajuk?
aku susah hati ni, risau pasal cuti, 
agak2 dia senang nak luluskan cuti tak?
sudah la dia lelaki..
sudah la dia ekspatriat..
jenuh aku nak speaking hari2 dengan dia ni.. 
ada yang nak tergeliat lidah lepas ni..hu hu

year ahead?..aku tak tau lagi apa nak jadi..
eh..jangankan kata tahun,... minggu depan? bulan depan?..tak tau lagi apa yang nak jadi..

bos nak sangat aku expose diri..hah, terover expose sampai jadi macam ni la pulak..
sebenarnya, aku masih tak dapat terima kenyataan...hu hu hu hu






8 comments:

whitecappuccino said...

macam tu ker?..be positive! mana tau yg ni better than the previous one?

Fatin Mraz said...

setuju ngn komen di atas.. positif..
who knows kan?

Tukang Karut said...

siapa tahu naik pangkat tahun depan...

~SaL IjOu~ said...

mintak2 sumenye ok~ ^^

insan_marhaen said...

Selama ini IM dah bekerja di bawah 5 bos. bagi IM bukan bos yang perlu sesuai dengan kita tapi kita yang perlu sesuaikan diri dengan bos..

Matahari said...

senyum pagi utk awak (*_*) :)

MulutPayau said...

harap2 semuanya ok.....

budakijaupendek said...

hehe
wish the best untuk akak ^^