bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, September 23, 2012

FROM TAIPING WITH LOVE 5

rasa macam malas nak bangun pagi kat taiping ni..dah la malam sebelum tu merayau tengok kelip2..malam pulak dingin ja.. paginya kalau boleh nak sambung tido ja..tapi disebabkan dok teringat bukit larut, jadi ala2 terpaksa gerak awal la pagi tu..

sebelum pi breakfast, dan lagi kami dok posing kat area golf resort ni.. HIJAUUUU



sunrise at taiping 

breakfast kat restoran bismillah..
terletak kat pekan taiping
very the old school
ramai orang..kami dok ni dah bahagian belakang restoran dah..

boleh tahan gak roti canai kat sini




lepas breakfast kami pi beli tiket untuk ke bukit larut..
rm6 sorang kalau tak salah..
lega dah dapat tiket
tapi waktu trip tu kul 11
so, kami dan pi dok posing lagi kat tasik taiping, suasana pagi plak..



bila dah sampai waktu trip, kami ke sana balik dan untuk pengetahuan semua, signboard ni kami nampak masa pukul 10.30 PAGI...jadinya sesapa yang rasa nak naik bukit larut kena mai awal2 beli tiket ni no..kalau dak, kempunan la.. dan memang ada yang mai nak beli tiket pastu, balik dengan hampa...

info bukit larut









next entry: pengalaman naik natural roller coaster bukit larut

5 comments:

~Beb~ said...

Menarik gak kat sini.. Nak gak pg nanti..

Mak Wardah said...

Salam kenal. Itulah namanya excited. Tq for sharing. Tcare.

nonie_afnie said...

tak sabar nak tau experience naik rller coaster bukit larut..adakah sama macam saya atau sebaliknya?hehehe

Daddy Ziyyad said...

dulu zaman sekolah kat sana, saya dan kawan2 jalan kaki naik atas bukit larut tu..hahaha

norh said...

*Beb

berbaloi..he he


*Mak Wardah

Salam kenal..saja share dgn kengkawan..utk kenangan sendiri jugak.. :)


*nonie

saya rasa sama..kecut perut weh..ha ha


*DZ

serius? tinggi tu.. sekarang ni tak nak panjat lagi dah ke? he he