bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Saturday, May 18, 2013

Pantai Cahaya Bulan

santai di pantai cahaya bulan...





















...langsung takde caption..
nyawa2 ikan dah tuan blog ni.. ;p


HAVE A GREAT DAY FRIENDS :)

12 comments:

Suhaila Zahari said...

Cantiknya..Walaupun sy org klantan,tp sy tak pnah smpai pun sini.haha ;p

whitecappuccino said...

bila pegi kelantan? cantik gambar2 ni.

norh said...

*suhaila

org jauh2 ni berebut nak pi sana..he he


*WC

ni kisah february lalu..ha ha ha

Abang Fadli said...

ularr!!

-follow u-

4feet8 said...

ada challet ke? berapa semalam?
lamanya tak makan goreng celup tepung cmtu.. rindu..

jarimanis said...

jgn kata caption story pun x ada heee mest dh mls nk menulis yerrr heee

Orga said...

penah sampai sini dulu, tapi dah lama sangat, zaman sekolah2 lagi hehe, takpe gambar dah menceritakan segalanya w/o story, best lepak2 tepi pantai gini

Tukang Karut said...

sah dah nyawa nyawa ikan dah...

dekdaa said...

huk aloh.. caption plisss! :P

Gentleman Frog said...

salam,

teringat pantai merdeka,

MR KNOW IT ALL

Uncle said...

cantik dan sungguh menawan.....tak perlu kata2 kalau foto2nya dah menarik...well done...nice shots!

makcikkantin said...

gambaq last tu.......cantik!