bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Friday, September 13, 2013

#rindunakjalan2



rindu detik2 traveling.. hu hu hu



Salam semua..

type...padam...type..padam...type..padaammmm...
dah tak tau nak tulis apa kat blog ni..
lama sungguh tak menghadap blog kat lappy..

nak cerita pasai apa ntah sebenarnya..
nak sambung cerita travel..dah tak ingat last skali norh kongsi jalan2 mana..malas nak tengok apa ada dalam draft box..he hehe

nak cerita pasal kerja..
punya la banyak sampai tak tercerita..ha ha..
gila banyak keja kat opis la ni..week by week macam apa ntah..laju gila berjalan..
part rasa cepat dapat gaji tu yang paling best.. :)
sesekali ada gak rasa nak tukaq keja tapi malas nak pi interview.. makanya, redha ja la..

norh paling suka cuaca sekarang..hujan..
sejuk ja malam2..
tu yang sayang nak berjaga lama2, cepat2 nak beradu :)

tapi sekarang ni, nak kena 'study' blog .. sebab nak ikut  cik syieda jalan2 :))
jadi, puas la berkata2 dalam hati untuk semangat diri ON kan laptop..

lagi...
apa yang nak dikongsi eh...
diet!!
hanya tinggal sejarah :p
makan sesuka hati..
exercise dah kurang..hhhmmm
sebagaimana takdak semangat update blog, sebanyak tu la jugak takdak semangat nak turunkan kg..
boleh jeles ja la kat org yang badan slim-melim ni...

k...sampai di sini saja..
lepas entry ni, tak tau la bila pulak nak 'ada peluang' update blog.. :p
*ada peluang = rajin*

take care guys :)



11 comments:

syieda said...

Heheheheheheh...
Itu je yg mampu cakap..hwaiting!

whitecappuccino said...

akak pun malas update blog..makan pun segala benda hentam aje hehe

Norhaizan hakim said...

Hehehe...ramai jugak geng KZ rupanya...nak berdiet kunun...tapi makan jer kerjanya. Balik kg baru2 ni, ada yg menegur..muka mak andak dah tembam...waaaaaa

norh said...

*Syieda: ye....ni ja yg mampu.... Ha ha
Dah start ambik feel ni... :p

*wc
Kalau dah start malas tu..aiiyyyaaa..jenuh nak pulih balik no..he he

*norhaizan
Ha ha...part pantang makanan tu susah sungguh...makanan itu adalah nikmat.. :)
Apasal tak leh masuk blog izan, ada notis, blog dah kena remove..

Jari Manis said...

Mesti best jenjalan ngan syeida tuuu Best

norh said...

Jm: jom la join...mesti lg best :))

4feet8 said...

sy pun dah kurang senaman.. rasa mcm byk kain dah tak muat.. T_T

norh said...

4feet8
Takpa..alasan utk beli bj baru..he he he

Azra said...

Wot wot!!! Nak kemana ngan syieda tuh... mcm plan baekk je nih...

norh said...

Azra:
Norh menumpang ja...he he..sila tanya ketua group..ha ha ha

insan marhaen said...

bila pi jalan-jalan mesti banyak yang boleh di tulis...