Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ad

Friday, September 13, 2013

#rindunakjalan2



rindu detik2 traveling.. hu hu hu



Salam semua..

type...padam...type..padam...type..padaammmm...
dah tak tau nak tulis apa kat blog ni..
lama sungguh tak menghadap blog kat lappy..

nak cerita pasai apa ntah sebenarnya..
nak sambung cerita travel..dah tak ingat last skali norh kongsi jalan2 mana..malas nak tengok apa ada dalam draft box..he hehe

nak cerita pasal kerja..
punya la banyak sampai tak tercerita..ha ha..
gila banyak keja kat opis la ni..week by week macam apa ntah..laju gila berjalan..
part rasa cepat dapat gaji tu yang paling best.. :)
sesekali ada gak rasa nak tukaq keja tapi malas nak pi interview.. makanya, redha ja la..

norh paling suka cuaca sekarang..hujan..
sejuk ja malam2..
tu yang sayang nak berjaga lama2, cepat2 nak beradu :)

tapi sekarang ni, nak kena 'study' blog .. sebab nak ikut  cik syieda jalan2 :))
jadi, puas la berkata2 dalam hati untuk semangat diri ON kan laptop..

lagi...
apa yang nak dikongsi eh...
diet!!
hanya tinggal sejarah :p
makan sesuka hati..
exercise dah kurang..hhhmmm
sebagaimana takdak semangat update blog, sebanyak tu la jugak takdak semangat nak turunkan kg..
boleh jeles ja la kat org yang badan slim-melim ni...

k...sampai di sini saja..
lepas entry ni, tak tau la bila pulak nak 'ada peluang' update blog.. :p
*ada peluang = rajin*

take care guys :)



Post a Comment