bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Friday, May 23, 2014

Jurnal 23may2014

Yaayyyy!!!
Finally it is over..
Setelah 5 hari menghadap corporate audit baru lah lalu nak makan (tipu sangat x lalu makan ni..hihi)..

Tapi sesuatu yg pelik berlaku hari ni..
Pabila bos bagi arahan yg pelik2..
Hopefully there is nothing wrong..nothing gonna be change lepas audit kali ni...
Bukan senang weh kalau tukar bos..nak paham perangai bos satu pasal..nak meet requirement dia satu lagi pasal..nak kena bergaduh dgn bos satu pasal lain pulak..hihi

Tapi serius, bagi norh kalau nak stay lama dekat satu2 organisasi, faktor superior ni mainkan peranan penting.. Norh suka kalau bos yg boleh bg full support guide kita..boleh dibawa berbincang, boleh terima pendapat kita..boleh bagi solution dan jugak kena lebih bijak dari kita..

Doakan yg baik2 saja..
Percaya pada kekuatan doa..
Dan norh yakin DIA banyak membantu norh waktu audit kali ni ;)
Sebab sangat tak confident utk kali ni..

Teruskan berdoa...
Untuk apa jua hajat ;)
Moga Allah makbulkan doa2 kita semua....aamiinn

P/s: rindu berdoa di tanah haram..

2 comments:

Jari Manis said...

In shaa allah semoa semua berjln lancar aminnn
Betul klau jd bos jgn pandai mengarah je dia perlu lebih serba tahu dan boleh bimbing serta boleh bantu solve prob n give a better solution kan norh

norh said...

Kalau x pandai, baik kita saja yg jd bos depa kan...hahaha