Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ad

Saturday, May 31, 2014

the first nuffnang cash out.. yayy!!

salam sabtu kawan2 :)

biasa nampak tak sign kat bawah ni?



ni baru first time norh nampak sebab ni adalah first time norh nak cash out..
hehehe
takde la banyak mana pun..
tapi kan syok jugak la bila dapat duit hasil bercerita entah apa cerita ntah kat seriastana blogspot ni..

mesti kawan2 dah banyak kali nampak sign ni kan..
norh eksaited ni nak dapat duit hasil blogging..hihihi
 
since norh nak merajinkan diri blogwalking hari ni, norh ingat nak tolong click gak la kat promo di blog kawan2.. :)


happy weekend friends...
 





Post a Comment