bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Saturday, July 5, 2014

Salam RAMADAN

Salam Ramadan to my lovely dears ;)

Rindu norh tak?
Hihihi...tak payah nak perasan la norh...takdak sesapa pun yang nak rindu hang...
Sat tenggelam sat timbul..sapa la yg nak singgah blog ni.. :p

Whatever it is...hehe

Utk semua teman di alam maya ni, belum terlambat lagi kot norh nak ucapkan selamat berpuasa..semoga segala amal ibadah kita diterima Allah..semoga kita dimurahkan rezki di bulan mulia ni.. Moga ramadan kali ni lebih baik dari ramadan yg lepas2... Aamiinn...

Norh sambut ramadan kali ni dgn sedikit kekurangan that is bos norh balik kampung dia kat oversea nun..3 minggu hokkeyy!!!
Isk isk isk...
Dah seminggu berlalu n takdak isu besar2..*feeling department itu i yg punya..hahaha*

Lagi 2 minggu...lambat betul rasa masa berjalan bila tunggu bos balik ni...
Minggu depan 'bos dia' nak turun sekali dgn 'new boss' kepada 'bos dia' and without him at the office..
Moga2 visit utk say hi ja.. ;)

Moga norh dikurniakan lebih kesabaran utk melayan karenah2 yg annoying pada minggu2 yg akan datang...

P/s: berbuka puasa kat puncak mutiara kg pellet ok jugak...yearly activity with colleagues.. #officefamilia ;)

9 comments:

Sal Bee Yah said...

Bukan biasa orang hepi ke bos takde? Salam Ramadan norh..

Eda Ejai said...

selamat berpuasa juge.. rase baru je raye taun lepas.. ni dah puasa lg.. hehehhe..

Jari Manis said...

Salam ramadhan dan selamat berpuasa norh. Wlaupun tenggelam timbul Jm tetap ingat norh tau kita dh lama kenal d alam maya nih :-)

norh said...

Sby: terbalik buat norh.. Norh x suka kalau bos x dak..kena buat keja dia..hihihi

norh said...

Eda: selamat berpuasa..ha ah..ni pun dah masuk minggu ke2 puasa..x lama lg boleh raya..hihihi


Jm: selamat berpuasa jm...jm ni memang sahabat yg baik..walaupunkita cuma kenal dlm alam maya je...tp keramahan jm buat norh x segan ;)

Eda Latiff said...

Salam ramadhan norh..:)
Saya pn x suka bos xde..kena back up kje dia..huhu

Tukang Karut said...

macam dah kurus sikit...hihi

rezeki said...

Salam Ramadhan Norh

bapaklah boss , bapaklah kuli hehehe

wa said...

Salam.ramadhan norh..:-)