Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ad

Saturday, July 5, 2014

Salam RAMADAN

Salam Ramadan to my lovely dears ;)

Rindu norh tak?
Hihihi...tak payah nak perasan la norh...takdak sesapa pun yang nak rindu hang...
Sat tenggelam sat timbul..sapa la yg nak singgah blog ni.. :p

Whatever it is...hehe

Utk semua teman di alam maya ni, belum terlambat lagi kot norh nak ucapkan selamat berpuasa..semoga segala amal ibadah kita diterima Allah..semoga kita dimurahkan rezki di bulan mulia ni.. Moga ramadan kali ni lebih baik dari ramadan yg lepas2... Aamiinn...

Norh sambut ramadan kali ni dgn sedikit kekurangan that is bos norh balik kampung dia kat oversea nun..3 minggu hokkeyy!!!
Isk isk isk...
Dah seminggu berlalu n takdak isu besar2..*feeling department itu i yg punya..hahaha*

Lagi 2 minggu...lambat betul rasa masa berjalan bila tunggu bos balik ni...
Minggu depan 'bos dia' nak turun sekali dgn 'new boss' kepada 'bos dia' and without him at the office..
Moga2 visit utk say hi ja.. ;)

Moga norh dikurniakan lebih kesabaran utk melayan karenah2 yg annoying pada minggu2 yg akan datang...

P/s: berbuka puasa kat puncak mutiara kg pellet ok jugak...yearly activity with colleagues.. #officefamilia ;)

Post a Comment