Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ad

Sunday, September 30, 2018

#travelmoments #tromso #random






#random
  
Mengadap lama depan laptop tapi entah apa yang nak ditaip ๐Ÿ˜‰ 
Lama menghilang dari dunia blog..lebih kepada melayan kemalasan..hihi ๐Ÿ˜
Dapat semangat untuk update blog waktu travel ke kapadokya, turki & tromso, norway baru-baru ni..

Tapi dah tak tau macam mana nak start balik tulis blog...hahaha ๐Ÿ˜…..sebab tu start dengan post entri travelmoments saja.. 

Nak menulis ni pun, tak pasti nak buat ayat skema ka nak buat ayat bahasa utara..

Pada norh, rugi jugak tak dokumenkan moment2 travel kat dalam blog..walaupun blog norh ni takdak la detail mana..lebih kepada share gambar ja.. tapi norh sendiri dapat la mengenang balik moment2 sewaktu travel.. almaklumla..berkadaran dengan masa, daya ingatan dah berkurangan๐Ÿ˜›


At least, teman2 sekalian boleh la jamu mata dengan foto-foto captured by norh๐Ÿ˜Š


Banyak travel trip yang norh tak update; trip new zealand, melbourne, bali, vietnam.. Travel ke osaka pun cuma separuh jalan.. Ingat nak berkongsi kenangan umrah jugak tapi tu la.. bila tak buat blog..tak brapa nak ingat dah la ๐Ÿ˜


Doakanlah semangat tuan blog tak pudar ditelan kemalasan ๐Ÿ˜Ÿ

Post a Comment