bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Tuesday, December 14, 2010

audit...

hari ni ada customer dari filipina mai buat vendor audit..actually tak buat preparation sangat pun, konon2nya nak test 'all time readiness' la.. tapi actually not bad jugak la utk hari yang pertama ni..
opening meeting tadi, serius giler dua2 auditor tu..sorang dah senior dan memang berpengalaman la..very the technical one.. yang muda sikit tu, hensem gak dan pandai jugak jadi auditor...dah petang sikit, baru la nak senyum gelak2.. lega sikit la macam ni.. ye la, memang la mai audit tapi cuma vendor audit saja kan..bukannya audit ministry pun..relax la..he he..
setakat ni semua soalan2 audit berjaya dijawab tapi tak tau la mcm mana agaknya yang depa akan tulis dalam report tu..bos dah amanahkan pada anak2 buah dia utk handle audit kali ni, sekali pun dia tak jenguk..
esok sehari lagi..wish me luck..

No comments: