bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Tuesday, December 21, 2010

email & EL

cuti ka hari ni? tak nampak batang hidung pun..
(email dari bos aku)..

nak tau aku jawap pa?  
aku reply; EL (he he he)

dia tau aku mai tapi saja ja nak sakat aku sebab tak pi bergossip dgn dia (gossip pasal keja ja nah, bukan benda2 lain)..

ni situasi semalam..dan aku purposely tak mau pi bilik dia sebab aku ada satu task yang tak abih2 lagi..ntah sejak bila aku start buat ni..dan aku berazam akan submit by this week..

p/s: kalau2 bos baca; saya terpaksa bos, as per ur instruction jugak..ngeh ngeh ngeh