bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Monday, December 6, 2010

hasil 'menuai' di central square

dah lama tak shopping kan..
tak dak mood nak shopping kan..
sekaliiii...bila ada mood nak shopping...
taadaaaa!!!
 sandal baru...just love it :)
actually banyak kasut yg berkenan tapi kena tahan nafsu shopping ni..
kalau ikut hati, brapa pasang kasut ntah yg nak dibawak balik..


 sling bag..dah idam lama ni.. beli sebab diskaun sangat best..
habuan nak g jalan2 thn depan..he he he


 inner shine.. nak berseri la kononnya..
tunggu nak tengok berkesan ke tak..


 my skin care product.. 
mahal dengan packing dia ja nih..
tertarik weh dengan kilauan kotak dia..



bio-essence
walaupun tak dapat menghapuskan jerawat tp produk ni best..gentle

2 comments:

noreed said...

cantiklah sling bag tu.

norh said...

less 70%..tu yg bertambah cantik tu..he he