bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Friday, December 31, 2010

table calendar

kawan-kawan,
berapa ramai yang dah dapat table calendar? aku? dukacitanya dimaklumkan untuk tahun 2011, department aku ketandusan table calendar.. nak plan AL pun, kena share satu kalendar kuda..hu hu hu
cuma waktu aku pi tesco hari tu, beli beras cap rambutan..aku dapat la calendar ni..

dah terbiasa ada table calendar ni, rasa tak lengkap pulak kalau tak ada..senang untuk conteng di atas tu hari2 yang perlu dirai(??), diambil perhatian, meeting, presentation, audit, deadline dan sebagainya...
kenapa tahun ni table calendar dah kurang ye??

No comments: