bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Monday, May 23, 2011

mata ini menyaksikan segala2nya

he he he.. hari tu, aku buat entry ni kan; 1S ..
pastu dapat komen dari Kak Era..
kak Era ni, keja sekali kat kilang ni tapi dept lain..
kami pernah keja sekali waktu kilang lama dulu...
so kira dah kenal lama lah dengan dia...




kak era dear, 
"bukan setakat mata ini menyaksikan segala-galanya, mulut dan telinga ini sama2 menyampaikan dan meluahkan ketidakpuasan hati di sudut ini kan...
ha ha ha"

kami berdua selalu gossip kat cubic aku.. :P
kami ni tergolong dalam orang2 yang dipangkah..tapi 'diorang' tak leh nak vote out sebab kitorang dikira ada kepentingan yang orang lain takde...ha ha ha ha ha..gelak jahat...

13 comments:

O'gosh said...

haha..kantoi pulak...

Cik Ina Do do Cheng said...

Betul tu akak sokong.kat situ kelebihan kita.Jadi manusia jangan takut nak belajar sesuatu yang baru .Orang pun pikir banyak kali nak outkan kita.

sha a.s said...

amboihh..kemain lg...eheheh

gedek! said...

Selain gossip kat cubic, pernah tak gossip kat tandas...?

eMMe said...

best kan kalo ade rakan bergosip, keje pun semangat je, walaupun ade yg wat kite lemah smangat...hehehe

pst: norh, tag u dah kuar kat entry i tau...check it out!

Kakzakie said...

Itulah bagusnya bila ada geng....

wahida said...

gosip mmg best...saya kat opis pun ada geng gosip...hehe...

miloais said...

kekadang bergossip itu perlu
untuk meredakan ketensenan kerja...
tapi jangan terlebih gossip ye...
heheheheh

Nasriq said...

huhu... kena check jugak ni, takut ramai ofismate baca blog sendiri...

Insan Marhaen said...

senang kalau tak berkepentingan. lapang perasaan..

daddyzkool said...

bergossip bukan main lagi yer...hehe

whitecappuccino said...

Selalunya kami gosip kat kantin :)

Erani Zuhran Mohd Nor said...

baru baca jer n3 nih...hehehe. Mata la saksi paling nyata, telinga mungkin dengar perkara yang tak betul, mulut pulak tak semestinya benar...sebab tu la kita bergossip...hehehe.