bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Thursday, September 29, 2011

single







sumber: wall fb

28 comments:

NM02 said...

singgah jalan waktu mlm...

single?

kekadang mahu single bila sesuatu melanda diri

khennnn

whitecappuccino said...

ada masa2nya seronok juga being single..

Tukang Karut said...

norh nak menukar status tak?

ORLANDO AHMAD said...

slalu guna kalimah ni, ahaks

MasZuber said...

agreed!!!

gadisBunga said...

ahaha. cool je babe! *macam yg aku selalu cakap kat mak ayah aku...huhu~

Mommy Fara said...

Betul. Bukan status. Bukan yg patut kita label pada manusia.

bujal X said...

ayat motivasi untuk orang kecewa~he~~

Daddy Ziyyad said...

Agree.

h4ni3 said...

tekan button LIKE
:D

norh said...

*NM02

pada yang dah double, dah tak leh single kot..he he

norh said...

*WC

seronok ke tak, kalau dah kena lalu, lalu la jugak...

norh said...

*TK

nak tolong eh?

norh said...

*orlando

selalunya guna time jiwa kacau..

norh said...

*Mas

:)

norh said...

*gB

penyedap hati noh...

norh said...

*Mommy

kebiasaan, single adalah status..

norh said...

*bujal

lebih kurang la..

norh said...

*DZ

:)

norh said...

*hanie

tima kasih

Cik Ina Do Do Cheng said...

sokong, apa barang nak satuskan orang single. zaman mileniumlah bujang kahwin semua sama, janji tak nyusahkan hidup orang.

Eda Latiff said...

eh...saya rasa sukaaaaaa sangat dengan entry ni...hehe

Matahari said...

eeiii...sukee bangat ngan entry nih. nak tekan butang 'LIKE' jugak!

norh said...

*kak ina

setuju sangat dengan ayat tak mnyusahkan orang tu...

norh said...

*Eda

wah..ramai yang menyokong ni..he he

norh said...

*Matahari

LIKE, jangan tak LIKE...

eh, macam mana nak letak butang like kat blog eh? ada ke?

budakijaupendek said...

nice!
hehe, simple tp bermakna.

fatt said...

more than 1 person = crowded