Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ad

Sunday, June 1, 2014

KEMBARA EROPAH 8 : FIRA FROM MY LENS :)


di hujung minggu ni, jom layan panorama di fira (ataupun thira), santorini yang telah norh rakamkan :)
biarlah gambar berbicara..layannn...



 oldest wineyards? hmmm

 pekan yang comel.. maybe tak sibuk sebab winter..




 kedai cenderahati..really baru terasa nak study sejarah bila dok kat greece ni..





 dengan penuh semangat kami semua mengharungi kesejukan mendaki bukit, melayani scenery yang cantik2..



 design cafe dan panorama sama naik buatkan masing2 asyik snap sana sini :p

 area lepak/cafe sebenarnya ni.. maybe siang tak de apa..mlm kot baru meriah..









 comel sangat, lepak kat luar dalam cuaca dingin..dah la tak pakai winter jaket..heeee

 macam kucing kat malaysia je kan..




 



smile alwiz :)

Post a Comment