bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Saturday, February 19, 2011

malam di marina skypark

menjelang malam di skypark..





kalau la ada SLR...



seronok bermenung kat atas dek ni..


asyik dengan neon-neon di kejauhan...


bahagian dalam marina tower..restoran2 berkonsep menarik..tengok design pun dah kenyang..(ha ha ha..ye lah tu..)


outstanding betul letak objek2 besar macam ni...

harga?? confirm tak cukup dengan dolar yang ada dalam purse aku


lala la la la.. mari menyanyi keroncong depan RISE...

model marina bay..

kaunter check in..warna warni..

interior design yang pelik2 tapi menarik sepanjang laluan ini..


Fullerton hotel nun jauh di sana

suasana malam kat tepi tasik ni sangat cantik ..

ada hati nak bergambar lagi walau lapar + letih+ pedih tekak

6 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

bestnya waktu malam kat sana, cantik. lepas ni cadang nak jalan mana plak Norh.?Tak kan sepanjang perjalanan tak jumpa yang berkenan di hati.

gadisBunga said...

oh singapore. bila mau bertandang lagi ntah.

eh btw, nice pics! :)

Uncle said...

Salam...uncle minat dengan restaurant design sebab la ni uncle dok sibuk untuk buat new concept for another client...ada lagi gambar?

norh said...

*kak ina

betul cantik kak...tambah pulak bangunan dia lawa2..
lepas ni destinasi yang dalam list; krabi..kak nak join? jom la..

kalau jumpa tapi org tu tak berkenan kat kita, macam mana nak buat? he he he

norh said...

*gadisBunga

selagi takde komitmen dengan sesiapa, bila2 pun boleh.. :P

thanks

norh said...

*Uncle

uncle dok dalam bidang ID ke?
nanti saya tengok kalau2 ada gambar berkenaan, sy buat entry ye.. :)