bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Friday, February 4, 2011

trek jogging ku








trek jogging aku buat masa ni..
lebih kurang sejam jugak la aku kat sini waktu pagi cuti..
tapi bukan la jog sampai sejam..belum capai tahap tu (tak target pun nak jog sampai sejam :P )
jogging + pijak2 batu tajam + main2 exercise equipment + dengar lagu + melayan hembusan bayu..
hopefully berjaya maintain untuk jogging 3 kali seminggu..

12 comments:

JahRera said...

so green,jog with peace of mind.
Thanks :]

Didz said...

wah! cantiknyer! alangkah bagusnya kalau ada track cantik mcm ni belakang rumah...
dekat mana ni norh?

Cik Ina minat Do do Cheng said...

rajinnya berjoging,akak je, tak joging-joging. , ada hati nak pergi tapi tak de teman.

Lina Rahim said...

ala bestnya jogging..keluar peluh..takpe2, Norh jadi pemangkin inspirasi saya untuk berjogging

Sekamar Rindu said...

salam..

nyaman nya suasana...trek jogging awak ni..

norh said...

*JahRera

yup..relax my mind, my eyes and my heart :)
welcome :)

norh said...

*Didz

bandar perdana, sg petani..2 minit drive dari rumah saya..tapi belum cuba berjalan kaki ke situ lagi..he he

norh said...

*kak ina

jogging ni salah satu resolution untuk 2011..puas jugak pujuk diri ke trek ni..he he.. kat sini ramai orang, saya pegi sorang ja..

norh said...

*Lina

keluar peluh & keluar toksin2 yang lama tersumbat ni..he he..saya ambik inspirasi housemate, dia lagi rajin jogging.. :)

norh said...

*Sekamar rindu

nyaman dan segar trek jogging saya kan..(bukan hak milik pun) he he...

Rozali said...

Assalamualaikum Norh

moga sihat selalu
dapat beramal dgn sempurna

Wassalam

norh said...

*Rozali

Waalaikumussalam atuk,

kesihatan adalah kekayaan :)