bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, September 11, 2011

double line

balik kampung semalam,

jalan depan rumah dah ada double line,

nak tergelak pun ada..

jalan bawah yang dah jadi jalan utama..

ohhh..hari ke hari ada perubahan.. 


12 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

Norh Keja kat Penang ke?

akak bukan nak pegi penang waktu terdekat ni. cuma akak nak tanya pasal bukit bendera. Akak ingat ko tinggal area kat situ. teruja nga kampung tu.

Tukang Karut said...

Hohoho... Lepas ni tak boleh potong la ek?

norh said...

*kak ina

sy keja kat sg petani..
dulu2 waktu muda2 rajin la ke sana.. skrg ni, ingat nak naik tren baru pun tak kesampaian lagi..

norh said...

*TK

ala..tak nampak polis trafik pun..ha ha

Kakzakie said...

Maknanya jalan dah busy tak boleh suka-suka memotong......

JIJI YU said...

tak lama lagi jadi highway la umah engko

norh said...

*kak zakie

kesian kat mak, nak melintas pun dah takut..

norh said...

*jiji

terasa nak pasang pondok tol depan rumah..ha ha

whitecappuccino said...

Perubahan untuk kebaikan dialu-alukan..

norh said...

*WC

jujurnya, perubahan ada pro & cons..

Annie Han Yeon Rin said...

Rindu malaysia ^_^

norh said...

*Annie

takpe, merantau tu lebih mencabar..