bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, January 4, 2012

4 island trip - tup island

dalam pakej 4 island ni, tempat pertama kami dibawa adalah tup island.. dalam 20 min dah sampai tup island dari tempat naik bot..kat sini ada 2 pulau yang bersambung oleh beting pasir..ombak dari dua arah...

layan gambar ja eh..
















9 comments:

eMMe said...

wowwww cantek nye.... Tup Island...

Pen Biru said...

cantiknya...boleh jadi gmbar kalender nih

miloais milo said...

cantiknya laut kat sana....
lama banget tak gi mandi-manda di laut!

Daddy Ziyyad said...

subhanallah..cantiknya!

rosli said...

norh,

Jernih air lautnya, ikan yang belang2 tu kalau terkena sirip tajam nya bisa sgt....4 jam baru hilang bisa ikan tu

Lina Rahim said...

wah bestnya...! Norh update lagi banyak2..nak tengok gambar..

Tukang Karut said...

jernihnya air!

norh said...

*emme

actual lagi cantik tau.. :)


*Pen biru

dah lama tak print gambar..yg ni macam nak print pulak.. :)


*kak milo

kalau kat sana, tak sabar2 kita nak terjun laut.. :)


*DZ

sangat cantik..rasa macam tak mau balik..


*rosli

masa snorkling tu ada gak kena gigit2 manja dengan ikan tu..he he


*lina

dah agak2 lupa waktu travel hr tu, ni yg letak gambar ja ni..he he


*TK

pegi la honeymoon skali lagi kat sana :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

norh betapa indahnya hidup melihat ikan berenang-renang di dasar laut : )sungguh kagum ngan kebesaran dan anugerah Allah SWT