bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Thursday, January 5, 2012

chicken island, poda island, phranang beach

chicken island

- tak jejak kaki pun kat pulau tu, cuma tengok pulau yang rupa dia lagu ayam (kepala ayam) dan terjun dalam laut bersnorkeling...
- tak bawa roti, ikan dijamu dengan biskut munchys 
- depa cium gak la tangan aku..he hehe







poda island

- pastu lunch kat poda island, dah masuk skali dalam pakej
- mandi manda di sini sampai member hilang spec pun tak sedaq..
- ombak kuat
- sejam suku kat sini
- naik atas bot, dijamu dgn buah2an, nenas dan tembikai













phranang beach
 
- ada aktiviti kayak, rock climbing dgn terjun tiruk..ingat aku cuba semua2 tu..tunggu tiap2 minggu jogging keliling rumah dulu na!.. :P
- kat sini paling best sebab berjaya ambik gambar lompat..*perasan muda*







8 comments:

miloais milo said...

gambo lompatnya mana????

Cik Ina Do Do Cheng said...

pulau disana banyak yang menarikkan . akak sama ngan milo nak gambo lompat-lompat.

Pen Biru said...

cantik..memang cantik.kalau sy smpai sini mau penuh memori card 8 gig

Tukang Karut said...

terasa... terasa macam nak sangat sangat pergi ni... ada tips nak ke sana?

fatt said...

norh,
berapa ko bayar utk pakej ni? makanan dia prepare yg halal ke?

Kakzakie said...

Eh... gambar lompat tu tak tunjuk norh? Malu ye hihi...

Daddy Ziyyad said...

kat mana ambil pakej ni? boleh bagi contact tak? siap dgn makanan halal ek?

norh said...

kawan sekalian, nantikan saya menjawab komen dalam entry akan datang ye :)