bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Monday, November 5, 2012

beza

esok dah 6 nov
cepatnya masa berlalu
masuk keja kul 8..alih2 dah pukul 12..lunch..kul 4..pastu kul 6..
betapa 10 bulan di tahun 2012 ni menghidangkan rencah ofis yang super dari segala segi,
sampai aku tak tertulis kat blog ni..
jujur, aku miss seorang yang digelar bos,
yang kadang kala aku perlukan darinya kata2 semangat,
yang kadang2 aku nak bersembang kosong,
yang kadang2 aku nak dia bertanyakan hala tuju aku,
yang perlu bagi direction kat aku..
tapi keadaan tak selalu menyebelahi kita
perubahan perlu dibayar kata orang,
walau terasa sukar
namun terpaksa terima hakikat
dulu dan kini..
BERBEZA

6 comments:

Tukang Karut said...

norh sudah bergegelar boss lah?

norh said...

tak lah TK..cuma bos yang sekarang ni 'tak pedulikan' norh..hu hu

insan marhaen said...

kekadang sesuatu itu berlaku dengan hikmah yang tersendiri...

Wak Gelas™ said...

wak pon keje balik kul dh kul 6 jugakk.. ehhhEe

Lina Rahim said...

Norh naik pangkat, sebab tu la makin busy...!

Lama tak baca travelogue Norh..takpe, take your time ya..ada masa lapang, update la kerap2...

norh said...

*IM

berkali2 cuba meyakinkan diri sendiri..


*Wak Gelas

kadang2 lajak kul 7.. :P


*Lina

pangkat tak naik, keja ja bertambah..
takut kerap sangat buat entry pasal hk tu, nanti org muak plak.. :P