Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ad

Sunday, November 25, 2012

my trolleys


My basket was empty,
But not my trolleys... ;p


Mengikut sejarah, asal norh nak bercuti ja, tak kira la sehari atau 2 hari ataupun setengah hari..hatta nak ambik gate pass sejam sebelum balik pun...

Kerja tiba2 akan menggunung..macam la tiada esok bagimu...
Ini kisah benar ye...


Situasi ni dah jadi banyak kali dah..sampaikan dok terpikir jugak macam mana kalau nak cuti seminggu nanti...

Untuk pengetahuan semua, norh bakal bercuti start hari jumaat 30 nov sampai jumaat depan........cuti paling lama yg norh pernah ambik..nak naik flight *wink*

Sampai awal minggu lepas, segala task masih as per schedule dan keadaan masih terkawal..tup tup sampai hari jumaat lepas, dia mai dah..dengan tiba2 kena involve dengan projek stability..dan dikhabarkan perlu 3 hari penuh lagi untuk projek ni..hari ni pun pi keja untuk projek ni..working on sunday morning..sangat tak cool beb...

Bermaksud next week cuma ada satu hari untuk kosongkan troli sendiri..dan bukannya satu troli saja dok ada... la la la la la



k.e.r.j.a sangat mencemburui norh ;p







Post a Comment