bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Monday, November 12, 2012

iklan nuffnang


hari ni menjengah blog..
nampak iklan nuffnang,




uit..jangan la buat norh berangan lagi ni..
pandang sipi2 pun rasa melekat di hati iklan ni..
haruskah ada dalam wishlist tahun 2014?
wishlist 2013 dah penuh :P

bayangkanlah 
norh menunggang kuda seperti di atas..
wallaweh :)





p/s: kat mana boleh belajar menunggang kuda kat utara ni?


13 comments:

Daddy Ziyyad said...

Kimberly tu mmg best tau..
Pergi la

norh said...

DZ dok brapa hari kat situ?

Kakzakie said...

Berangan dulu Norh. Sampai masa boleh aje pergi. Kakak nie tak ada dlm list pun..

p/s: Macam lama kakak tak masuk sini. Norh selalu update malam ke? Kakak kalau malam tak buka bloglah.

norh said...

tu la..penuh kepala dengan angan2 ni..he he

sebenarnya ada satu masa tu, memang terabai sikit blog ni..
lately ni dah ok sikit mood blogging :)

NM02 said...

teringin gak nak tunggang kuda

tapi larat ke kuda tu nak bw kite

hahahaha

norh said...

Ha ha ha..takpe. Yang penting keiinginan tu ada..pelan2 kita kuruskan badan..banyak bj yg dah tak celuih ni..

4feet8 said...

teringin nak menunggang kuda. tapi takde geng.. sigh*

fiza said...

Mana tau angan² jadi kenyataan. Wah...dah penuh tu wishlist 2013 ☺☺

syieda said...

wah hebat, wishlist dah penuh utk 2013. deabak!

محمد رازيق said...

wah, tunggang kuda. syoknya. hehe. salam kenal

azieazah said...

Saya pun dah lama pasang angan-angan nak pegi Australia suatu hari nanti...

norh said...

*4feet8

Awak kat mana ye? Kot2 la kita boleh menunggang kuda sama2.. ;)

*fiza

Amin...nak mintak kawan2 blogger doakan.. ;)


*syieda

Mcm mana tak penuhnya kalau semua wishlist ada kekangan kos dan waktu..dah tu pulak, banyak wishlistnya..he he

norh said...

*mrazqi

Doakan untuk saya ;)


*azieazah

Bila agaknya kita dpt jejak ke sana ye..