bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Thursday, November 22, 2012

warna warni hong kong 14: hk moments to be remembered


aakhiiirrnyaaaa...
episod terakhir..he he
layan gambar je la eh..

hari ke5, pagi seawal 5am, dah naik teksi yang dah di tempah dari hotel..
takut tertinggal flight pagi2 buta kan..

dok buat entry gambar airport ni,
hati berbunga2..
sedang menghitung hari....
;)







9 comments:

Tukang Karut said...

yeahhhh... akhirnya abis gak... so bila nak terbang lagi?

makchaq said...

Norh pi ni musim hujan ka? bila, berapa hb.?

whitecappuccino said...

nsk ke mana plk pas ni norh?

Daddy Ziyyad said...

Buat pelancong tegar...kalau tgk epot, atau tgk website airasia, mmg hati jadi tak keruan kan? hahaha

norh said...

*TK

he he.. InShaaAllah 30 nov ni.. ;p


*makchaq

hk ni pi bulan 5 hari tu..banyak mendung..


*WC

somewhere in China :)

*DZ

tau tak pa..ha haha..
walaupun hat tak tegar ni..

syieda said...

norh,
nak g mana lagi??? nak ikuttt...

ari tu kan, book teksi siap2 dari hotel ker? berapa dia charge? flight pukul 10 ker>

norh said...

Syieda

Nak pi beijing ;)

Yup.. Book siap2 sbb harga public transport lain lebih kurang harga teksi tu jugak..dia hantar terus masuk airport... Flight kul 8 kalau tak salah...

Dinas Aldi said...

Seronoknya tengok! Tumpang seronok ni! :)

Acik Erna said...

assalam norh..berakhirlah jugak nak tengok gambar2 disini..
acik suka sangat tengok gelang dan jam tangan tu..cantik2 jamnya..acik ni dah la peminat jam tangan