bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Friday, November 9, 2012

warna warni hong kong 9: Disneyland part II

It's a small world (after all)..
dalam ni, kita akan naik ala2 sampan..kiri kanan tu, boleh la nampak view macam yang kat bawah ni..








Tengok..ada "selamat jalan"


boleh pulak kami dok layan buzz lightyear..he he

yang ni, Space Mountain..
Berdasarkan pengalaman norh naik ride The Mummy kat USS, gerun tu tak hilang lagi..tunggu la abih fobia dengan ride mencabar macam ni..hu hu

tetiba plak hujan dan semua orang bertempiaran lari berteduh..
norh terpisah dengan partner..
nasib baik malam tu norh ada try miss call dia guna number hong kong..
kalau dak, jenuh..kena buat annoucement la kot kat disney tu..ha ha

meneruskan perjalanan ke adventure land..




Festival of The Lion King
show ni pun best




Jungle River Cruise



macam real kan..


buat suspen ja..









...dan bersambung lagi

5 comments:

whitecappuccino said...

seronoknya ke disneyland!

syieda said...

wiwiittt..
ni yg tak sabar nak g hk ni..
:)

atuk said...

Assalamualaikum Norh


serronokkkkkk nyerrrr

bila saya boleh pergi ni...

Eny Abdullah said...

waaahhh bestnye dapat ke sana!!

~Beb~ said...

bile laaa nk smpi ni