bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, February 24, 2013

mencari

Norh sedang mencari:

#kebahagiaan dalam diri sendiri.

#masa untuk tugasan di ofis yang menimbun.

#penawar untuk tekak yang tak berapa selesa..dah lebih seminggu.

#pil ajaib untuk kuruskan badan.

#mood blogging.. :p

Published with Blogger-droid v2.0.6

14 comments:

Aku Seorang Pengembara said...

mengembara lah......hehe....semua mood tu akan muncul.....

Harith Iskandar said...

sokong sokong...mesti mod tu ade balik...tekak yg sakait pn bleh sembuh tauuu :p

Orga said...

setuju dengan kak yong, ehehe...

nonie_afnie said...

Kenapa nak pil ajaib untuk kurus..tak gemuk pun..ubatnya cuma satu..jom tengok dunia luar selain dunia rumah dan ofis..hehehe..apa2 pun semoga cepat sembuh..

MulutPayau said...

teruskan pencarian.....

norh said...

*ASP

he he..sangat nak mengembara.. kalau boleh tetiap bulan nak pi.. tapi kena cari partner.. nak join akak boleh? :)


*Harith

jom...nak ke mana kita? he he


*Orga

tak sempat nak plan sebenarnya..bz sangat dgn keja..


*nonie

nak kurus tanpa perlu pantang makan.. tak gemuk? gambar adalah menipu tau.. saya nak kurangkan 10kg :p
tima kasih atas doa..


*MP

will do..tima kasih :)

nonie_afnie said...

perasaan kita je rasa gemuk..tapi tak gemuk pun..

norh said...

Baju2 dah ketat la..benci betul..tu yg nak turunkan berat ni..

whitecappuccino said...

semoga dapat semua yg dicari.
bab nak kurus tapi taknk kurangkn makan, inilah problem akak huhu..

azieazah said...

Kalu dah jumpa pil ajaib tu, kabor kabor lah ya?

Wak Gelas™ said...

nak kena mngeteh ni kak.. ahHHaks

norh said...

*wc

Susah no kak..banyak sangat makanan sedap2.he he


*aa

In syaa Allah..kalau jumpa akan saya warwarkan segera..he he


*wak

Dah dok ngeteh dah..dengan green tea...ha ha ha

dekdaa said...

Have a good time ok?
Bawak-bawak rilek.. kija meme tak akan habis punya hehe.

jarimanis said...

Tak nk cari JM keww..leh kita travel sama2..eheehh..JM akan bahagia kalau dpt g travel jer..meh kita sama2 mencari :-)