Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ad

Wednesday, February 6, 2013

Winter @ Beijing 18: Silk Street...Again!! AMARAN BUAT KAUM HAWA..


Entry ini adalah bertujuan untuk menjamu mata sahaja..
sesapa yang ada kenalan nak ke Beijing, bolehlah tunjukkan entry ni kat kengkawan dan pesan pada kengkawan beserta duitnya sekali ye..tak gitu atuk..he he he

kami ke Silk Street sekali lagi..waktu ni norh dah tak shopping la..terpaksa menahan nafsu nak swipe kad..hu hu hu
waktu first sampai sini, dok kalut dengan kasut dan beg..tak sempat nak ke sini..
serius, cantik2 barangan kat sini dengan harga yang lebih murah berbanding harga kat Malaysia..
dan staff kat sini ramai yang dah ada nama Melayu yang mana, nama2 tu diberikan oleh orang Malaysia yang berkunjung ke sana..
Norh sempat namakan seorang staff sana dengan nama Zulaikha.. entah le lekat ke tak nama tu..he he


































Post a Comment