bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, February 6, 2013

Winter @ Beijing 18: Silk Street...Again!! AMARAN BUAT KAUM HAWA..


Entry ini adalah bertujuan untuk menjamu mata sahaja..
sesapa yang ada kenalan nak ke Beijing, bolehlah tunjukkan entry ni kat kengkawan dan pesan pada kengkawan beserta duitnya sekali ye..tak gitu atuk..he he he

kami ke Silk Street sekali lagi..waktu ni norh dah tak shopping la..terpaksa menahan nafsu nak swipe kad..hu hu hu
waktu first sampai sini, dok kalut dengan kasut dan beg..tak sempat nak ke sini..
serius, cantik2 barangan kat sini dengan harga yang lebih murah berbanding harga kat Malaysia..
dan staff kat sini ramai yang dah ada nama Melayu yang mana, nama2 tu diberikan oleh orang Malaysia yang berkunjung ke sana..
Norh sempat namakan seorang staff sana dengan nama Zulaikha.. entah le lekat ke tak nama tu..he he


































13 comments:

Tukang Karut said...

ni kalau suri aku tengok ni... kering la poket...

Pen Biru said...

di tempat inilah sy hmpir di istiharkan muflis

Kakzakie said...

Norh kenapalah tak belikan kakak table cloth tu. Cantiknyaaaaa:)

nea lopah said...

Norh...tolonglah..nk pengsan dah ni!

Farah Waheda Wahid said...

huwaaa....tolonglah godaan nih... hi hi hi...memang confirm kalau saya yang pegi pocket saya koyak rabak ni...

Daddy Ziyyad said...

kat China pun ada kedai nama Jamelah kan..haha...Org yg nak buat persiapan kawin berbaloi baloi gi sini kan...bleh buat pre-wed pic sekali...hahaha

dekdaa said...

Golongan makcik-makcik sure tersekat di sini :P
Saya tak abiskan duit kat sini tapi kalau gi lagi tahun ni, sure tersekat sebab nak duk sendiri kannnn... haruslah nak menghias :P

jarimanis said...

Hoyee..blog berwajah baru :-)
Kalau ada trip ke beijing nak singgah silk street.. :-)

ANIM said...

insya-Allah norh..akak tahan..akak tahan...

whitecappuccino said...

semua cantik2..serious tergoda.

sudipVSsenduk said...

tang kain ela tu semua cantik2 belaka, sediakan duitnya aje la ye..

Orga said...

kalau datang sini luggage memang kena kosong ler, balik baru isi, hehe...

Nastyna said...

haaaaa jamelah lg namanya. zulaikha tu pun best jugak.