bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Monday, September 16, 2013

Pasar Siti Khadijah


mari kita lihat apa ada dalam kotak draft.he he he
the famous market...
Pasar Siti Khadijah..

sambungan entry bergambar dari sini..
walaupun boleh tahan sesak nak masuk area ni, kami redah jugak walau terpaksa pusing entah berapa kali untuk dapatkan parking..dengan hujannya..dengan ramai umatnya..pastu sesuka hati buat one-way sendiri..maaf la ye..kami bukan org kelantan..nasib baik bukan norh yg drive, kalau tak..mesti keluar ayat..JOM BALIK LAH.. :p

norh suka pasar ni..
penuh jugak la tangan membeli.. :))
suka dengan keropoknya, tudung2 bawalnya, jajan, serunding..dan macam2 lagi lah...
trip kali ni sempat juga rembat kain 2 pasang untuk buat baju..walaupun cuma sekejap saja masa meronda..

pasar ni macam nostalgia jugak la untuk norh..sebab ni rombongan pertama paling jauh masa norh sekolah rendah dulu..lepas upsr kan cikgu ada buat rombongan jauh, ke kelantan & terengganu..kami kat utara ni, masa tu sangat la excited nak jalan2 jauh ni.. ingat2 lupa ja kenangan masa zaman budak2 dulu.. kalau dah zaman budak2 dulu pun dah excited jalan jauh2..masa tua ni apatah lagi kan..hehe

k, dengan berakhirnya gambar2 kat bawah ni, berakhir jugak la entry trip ke kelantan february lalu..
ha ha ha..nampak tak betapa 'RAJINNYA' tuan tanah..huk huk huk...





















4 comments:

dekdaa said...

Eheheheh kalu gi sini, suka makan MEE SUP KAK ANI.. glamer bangat :P

Jari Manis said...

Trip february?..hehehe..bukan tak rajin TAPI sibuk ngan kerja kan...

makchaq said...

Macam2 ada kan Norh.. tapi tak tahan hangat... hari tu pi bawak Nafisah, tak dan apa dah mengamuk... tapi habih beratuih jugak beli... klaau dia tak mengamuk lebih lagi la...

hazlina azmi said...

Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/