Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ad

Monday, June 9, 2014

Follow the flow...

Ikut hati nak update blog pasal umrah...trip europe terpaksa hold sebab lappy tak dibaiki lagi...norh dah sort gambar2 dari trip europe tp ada dlm laptop dan sesungguhya norh amat tidak suka buat kerja 2 kali...so nak skip dulu europe trip...hihihi

Foto2 umrah tak sort lagi dan nak update dari notebook housemate...
Tapiiii....

Ada ja kan alasannya...hehe

Sekarang ni terjebak baca novel...pastu tadi budak2 lab ajak pi main bowling..maka hasrat hanyalah tinggal hasrat...

Main bowling kat amanjaya mall ni tak pernahnya nak score tinggi...sebab lampu kat situ mcm disko...heehehe..alasan lagi...

Whatever the score or who is the winner..nobody bother...just hang in together with colleagues....

And another minggu kecut perut sebab bos kepada bos norh turun plant dan dia adalah seorang yang sangat tegas...zero tolerance??? Errrmmmmm....

Just follow the flow norh :p

Post a Comment