Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ad

Tuesday, June 10, 2014

30 degree celcius

Its 11:30pm...and the smartthermometer showing 30deg celcius...errmmm...dah masuk fasa el nino eh?

Or phone ni tengah panas reflected dari hati tuan dia yg hot kat diri sendiri ni...hot sebab benarkan diri melayan perasaan yg ntah apa2...hope tak berpanjangan utk benda2 yg panas ni...friends

Ni yg rasa nak apply keja kat negara2 yg ada 4 musim...banyak sikit tempoh sejuk kat sana..hihihi

Moga2 el nino cepat2 tinggalkan kita ;)

P/s: tapi kat oversea tak dak cendol kan ;p


Post a Comment