bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Thursday, February 3, 2011

to do list

cuti 4 hari..dan aku tak ada apa2 plan lagi untuk 4 hari ni..so, agendanya akan menjadi lebih kurang begini lah;
makan..tido...tengok tv...internet...makan..tengok tv..internet..tido..
he he he he..bukankah ini adalah sebetul2 nya bercuti?..

tapi ada jugak lah beberapa hal yang aku jadikan to do list untuk 4 hari ni..
#kemas rumah
#kemas halaman..membelai pokok2
#exercise..jogging & target nak pegi trekking bukit H petang ni..
#kunjungan ke ceti2 bertauliah
#kumpul resit2 majalah 2010 (bersepah2 kat mana ntah)
#settle planning next cuti2
#jumpa kawan2 yang dah lama tak borak2 sekali (semalam pun dah jumpa sorang..lama gak la sembang2..thanks aiza, belanja makan :)
#of course hal yang tak boleh dilupa..window shopping
 
selamat bercuti kawan2 :)
enjoy your great holiday :))


10 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Selamat bercuti Norh. akak bab berkemas rumah tu yang lemah.Kalau kemas pun lambat sikit.

Ms kertas said...

hi byk btol mkn,tido,tv,internet, ulang lagi,lagi..
hehehe..u p bukit H ngn sapa?nak buat preparation utk cuti2..ooo phm2..hav a nice day..

al-lavendari said...

kata tak ada apa2 plan .. tapi banyak juga benda yang nak di setelkan tu. terima kasih kerana sudi follow saya.

norh said...

*kak ina

kak, biasalah kak..saya yg bujang ni pun rumah bersepah gak ni..he he

norh said...

*mate

4 hari tu makan tido tengok tv...he he
pi dengan aiza..
me dah book hotel 'wink'
u too, have a great day..

norh said...

al-lavendari

tak ada plan jalan2 makan angin ..he he
jadi, ambik peluang settlekan yang mana2 patut..
follow untuk belajar dari pengalaman al-lavendari :)

gadisBunga said...

Aktiviti kite lebih kurang sama kalau saya takde plan nak ke mana-mana. hihihi~

selamat bercuti!

norh said...

*GB

tak de yang lebih best dari aktiviti tu kan..he he

Uncle said...

Apa kata kalau sepahkan rumah?

norh said...

*Uncle

tak tunggu hari cuti nak sepahkan rumah..hari2 dah sepahkan rumah..he he