bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, November 7, 2012

angan-angan

kalau norh buat kerja untuk dapat pujian, 
memang makan hati sorang lah norh oi..
asalkan takde orang ganggu norh nak pi bercuti...
kira ok la tu..

nak kata tersilap bidang, sempat lagi ka nak beralih arah?
maklumla dulu-dulu study/buat kerja dalam lab...
konon2 sesapa yang suka kerja kat dalam lab tak sesuai kerja yang deal dengan orang..
abih, kalau hari2 kena mengadap perangai semua orang ni, nak kira lagu mana? 

bila la nak jadi blogger yang berjaya ni??
anganan norh yang hebat.. padahal duit nuffnang pun tak pernah merasa..
 
 


7 comments:

Daddy Ziyyad said...

kerja full time professional blogger pun mencabar tau...:P

Riri Yoorin said...

xper norh yang penting blog ni ada untuk tmpt kita beceritaaa

4feet8 said...

mm..mulanya susah juga nak deal dgn org. asyik2 termarah, tak pandai nak control kemarahan. tapi, bila hari2 berurusan dengan org, lama-lama akan okey..kitakan belajar melalui pengalaman

atuk said...

Assalamualaikum Norh

Insyaallah
Allah akan puji nanti...



#bila nak pergi beijing

Tukang Karut said...

ala... apa la nak heran dengan duit nuffnang tu kalau gaji norh dua bulan lepas pun tak usik lagi!

Daddy Ziyyad said...

PS: yup, kami deliver produk ke seluruh Malaysia & Singapura :)

norh said...

*Riri

he he..at least kan..


*4feet8

rasanya sekarang ni dah control gak la berbanding masa2 sebelum2 ni.. tu pun kadang2 out gak..


*atuk

Waalaikumussalam atuk

Amin

hujung bulan ni atuk :))


*TK

muahahaha
ada..memang tak guna lagi tapi dah bank in dlm akaun hutang..hu hu


*DZ

oh..boleh la kalau nak tempah nanti ye..