bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, November 4, 2012

cuti 5 hari

tiba-tiba depa announce cuti 5 hari, waktu minggu deepavali..
diganti dengan dua kali sabtu..
memang catat sejarah betul lah, 
tak pernahnya kilang ni shut down sepanjang aku keja 6 tahun kat sini..
awat la dari dulu lagi tak mau habaq tak tau!
kalau tau awai, boleh plan jalan-jalan..
sapa ada idea nak jalan ke mana berseorangan?

11 comments:

Daddy Ziyyad said...

cuba riki riki AirAsia, senang dpt tiket murah utk sorang ni..yg mana betol2 murah, pilih la destinasi tu..hihihih

Bicara Kak Noor said...

datang Brunei Nor heeee akak tungu..

syieda said...

jomsssssssssssssssssssssssssss

Acik Erna said...

assalam norh..anak acik kata pun shutdown..dapat la dia ikut acik pi bercuti minggu depan

Hanis MY said...

wah bagusnyaa selamat enjoy cuti2...

mamyharraz said...

bestnya,kalaulah sy dpt peluang itu...hmm bestnya!

:: My BeAuTiFuL wOrLd :: said...

cuti sorg2 tak syuok, kena da teman jgk :)

Tukang Karut said...

jom... aku kesorang gak ni...

Puan Simply Syeeda said...

Selamat bercuti!

azieazah said...

Apa lagi? Berkelah kat laman rumah laaa! hehehehe

Salam kenal Norh.

norh said...

*DZ

kalau dr penang, tak banyak sangat pilihan..mahal plak tu bila diriki2.. :P


*kak noor

how i wish..macam best kan kalau dapat ke sana.. :)


*syieda

jom..mau ke mana kita? :)


*acik erna

bestnya nak pi bercuti..nak ikut..


*mamiharraz

bukan selalu peluang macam ni ada ni.. :)


*my beautiful

agreed..tapi kengkawan dah punya komitmen.


*TK

kamu nak kena belasah dgn suri?


*Syeeda

thanks.. :)

*azie

he he..baru minggu lepas cerahkan halaman..boleh ni kalau nak berkelah kat laman ni..he he