bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Monday, November 19, 2012

le boss

antara feveret restoran kat sg petani..



tekan button tu untuk panggil waiter


teh tarik size L tak dak :P

ni bahagian luar restoran..kat dalam ramai orang..

teh o lemon

chicken chop black pepper dengan 2 side dish rm11.90

chicken chop bbq  dengan 2 side dish rm11.90

teh tarik XXL

grilled chicken teriyaki dengan 2 side dish rm16.90




portionnya besar, makan sampai tak larat nak abihkan..

p/s: kami dah plan, kalau nak makan bertiga, order ja dua set pun dah cukup dan mengenyangkan..side dish boleh pilih..  ;)

8 comments:

Kakcik Nur said...

Dah lama kakcik tak singgah ke Sg Petani. :)

Daddy Ziyyad said...

Perrghhh..ini fusion namanya..makan ciken cop + teh tarik! hahaha

Not bad, harga berpatutan..boleh la saya save kan dlm JJCM Kedah saya :)

atuk said...

Assalamualaikum Norh

kalau saya order 3 untuk 2 orang...he he

kalau saya pi utara boleh belanja yer...

jarimanis said...

Norh, leh bagi alamat tak? nanti boleh cari... :-)

4feet8 said...

wah..sedapnya.. tapi jauhlah..

Tukang Karut said...

ok... akan ku cari kalau ke sini...

syieda said...

area mana ni?

norh said...

*kakcik

mai la jalan2 kat sini :)



*DZ

berbaloi2 :)


*atuk

Waalaikumussalam

mai la atuk..
saya tunggu :)


*jarimanis

Address: 201, 202, Jalan Lagenda 7, Lagenda Height, Sungai Petani, 08000, Sungai Petani


*4f8

kalau mai utara, singgah la..


*TK

boleh belanja norh kan..he he


*syieda

dekat dgn tesco sp utara, sg petani