bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, November 25, 2012

my trolleys


My basket was empty,
But not my trolleys... ;p


Mengikut sejarah, asal norh nak bercuti ja, tak kira la sehari atau 2 hari ataupun setengah hari..hatta nak ambik gate pass sejam sebelum balik pun...

Kerja tiba2 akan menggunung..macam la tiada esok bagimu...
Ini kisah benar ye...


Situasi ni dah jadi banyak kali dah..sampaikan dok terpikir jugak macam mana kalau nak cuti seminggu nanti...

Untuk pengetahuan semua, norh bakal bercuti start hari jumaat 30 nov sampai jumaat depan........cuti paling lama yg norh pernah ambik..nak naik flight *wink*

Sampai awal minggu lepas, segala task masih as per schedule dan keadaan masih terkawal..tup tup sampai hari jumaat lepas, dia mai dah..dengan tiba2 kena involve dengan projek stability..dan dikhabarkan perlu 3 hari penuh lagi untuk projek ni..hari ni pun pi keja untuk projek ni..working on sunday morning..sangat tak cool beb...

Bermaksud next week cuma ada satu hari untuk kosongkan troli sendiri..dan bukannya satu troli saja dok ada... la la la la la



k.e.r.j.a sangat mencemburui norh ;p







9 comments:

syieda said...

tak pe bertabah la norh, nanti cuti sgt ingat pun walau sekelumit pasal kerja.
selamat bercuti..

gadisBunga™ said...

wahhh...nak gi jalan mana yang? kabo la ke kite...!!

Kakzakie said...

Walau macamana pun kena setel juga sebelum flight. Nak batalkan pun tak boleh juga tiket dan segalanya dah diatur...

atuk baik said...

Assalamualaikum Norh

selamat bercuti dan selamat melancong


menagis hari untuk ketawa besok

Tukang Karut said...

ala... kerja sampai mati pun tak abis...

4feet8 said...

pergi mana norh..? teringat kat adik sy, bila dia habis shoft je, misti junior2 tepon bila masuk set konti rancangan baru..terpaksa dia masuk kerja balik..hehe

Daddy Ziyyad said...

selamat bercuti norh !!!!

lupakan kerja masa bercuti...:)

*SiRibenMerah said...

selamat bercuti..
off henpon~

Lily Riani said...

happy holidays. nak postcard! eh! tetiba lak. hhehehhe