bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Sunday, February 20, 2011

what u give, u get back

semalam dapat call dari teammate, dia bagitau dapat call dari orang kilang..berkenaan dengan hal yang nak buat kami bengang lagi..ala2 kisah ini

isshhh... kali ni, nak jadi apa pun, jadi la..esok confirm satu hari yang tak best kat tempat keja.. :(

hari tu ingatkan settle sampai situ, rupa2nya heboh satu dunia..

takpa, you wait and see ya!..what you give, you get back..
kita keja perlu ikhlas..kalau nak keja, buat la betul2..jangan dok stab back orang ja..



kali ni nak mengadu hala mana pulak?






p/s: tak terfikir nak melalui semua ini...

13 comments:

Eda said...

sabar la yea..hidup mmg mcm tu...bila kita ikhlas ada pulak yg tikam dari belakang...

smile always ok...=)

Erani Zuhran Mohd Nor said...

what he gave, u should him back la... dont play2...

gedek! said...

hukum karma?

DeLancrettLurpak said...

begitulah lumrah bekerja.. kena hati-hati.. wish you all the best for tomorrow! :)

Uncle said...

that's part and parcel....be strong and you'll be alright!

gadisBunga said...

jom duet lagu scorpions! hehehe~

gadisBunga said...

anyway, roda kan berpusing. that is how the world response to us. :)

norh said...

*Eda

lama gak dah sabar ni..geram betul..

norh said...

*kak Era

the war begin..don't play2 aa...

norh said...

*gedek!

mengharapkan begitu..

norh said...

*DelancrettLurpak

fight for my best lately..hu hu

norh said...

*Uncle

still got the strength..but sometimes, do frustrated..

norh said...

*gadisBunga

tengah belajar cara nak mengawal roda itu..