bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, November 21, 2012

turn this wheel to go faster







"turn this wheel to go faster"


dalam diri kita pun ada tombol ni kan..
ada dalam otak :)







leading qms team, norh sebolehnya tak boleh buat salah..boleh ka lagu tu?

kadang2 terpaksa berlagak pandai..muahhahaha


tapi dalam pengalaman jaga quality management ni, satu daripada aspek yang penting adalah kita kena lebih terkehadapan dari orang lain, terkehadapan dari segala shedule, terkehadapan dari semua sistem, terkehadapan dari masalah2 yang kita boleh jangkakan..


yang mana kadangkala norh rasa nak dok ja setempat dulu, tak mau terkehadapan sat..
mengah ;p

 

















6 comments:

kasihredha said...

salam kenal
akak dah follow

norh said...

salam perkenalan :)

zino said...

sentiasa siapsiaga kata orang tu...

ANIM said...

norh, kak nak satu!!!
bukan apa, buat kerja2 rumah ni, asyik banyak stopnya..
kak nak faster...faster...

Tukang Karut said...

kat mana ada tombol ni... aku cari dalam otak tak jumpa pun????

norh said...

*kak anim

nanti saya pi hantaq na..sebelah taman ja kan..


*TK

mai nak tolong cari..