bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Tuesday, October 19, 2010

4 dimensi

hari ni terasa melelong sikit..hu hu..terasa masa lambat betul berjalan..sbb rasa tak brapa ada daya nak bekerja..
colleague pun ada yg teguq muka nampak letih..
dah la ada discussion dgn bos..nasib baik hari ni keluaq bilik bos without to do list..he he he..

ni semua gara2 semalam la, tidoq..tp sat2 terjaga..mana tidaknya, siang tu dok berdiskusi pasai alam 4 dimensi..alam roh dan ghaib dan yg sewaktu dgnnya.. sekali malamnya, mcm dok terbayang la pulak alam 4 dimensi tu..

tapi menarik jugak pasal alam '4 dimensi' ni..nak google dan deep into it tp buat masa ni keletihan melampau, so tak payah baca lagi la..tunggu ja ada org ajak bersembang lagi..lebih senang faham kalau ada org bercerita siap dgn sound effect skali.. dan lagi kalau dok pikir banyak sangat pasal ni pun, esok mesti pening2 lalat lg..so, better take rest...

No comments: