bahagia atau sebaliknya...senang atau sukar..., hidup adalah untuk dinikmati...

Wednesday, January 5, 2011

kalau diberi peluang jadi bos...

topik di hot fm pagi ni; kalau anda diberi peluang untuk jadi bos selama 1 hari..
aku drive pagi2 ke tempat keja dok tergelak sorang2 dek celoteh farah, Ag & callers..lawak la dengar depa pepagi..
kalau aku diberi peluang tu??
hishhh..tak mau..tak mau!..
kalau jadi bos, banyak tanggungjawab..kena pikir banyak benda..kalau jadi bos kena bijak..best ke jadi bos tapi anak2 buah dok komplen memanjang??? :P

6 comments:

Eda said...

teringin nak jadi bos...tapi lagi poning kepala kalau jadi bos ni...jadi kuli pon pening ni kan pulak jadi bos...huhu

Gentleman Frog said...

salam,

sye akan expiremen idea yg sye tidak diterima, dlm organisasi itu adakah berkesan untuk satu hari itu.

WHAT'S ROCK

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Tak sukalah nak jadi boss, kena fikir banyak.

norh said...

*Eda
tengok orang lain jadi bos pun dah pening..he he he

norh said...

*Gentleman Frog
sudah pasti tak boleh berlaku secara realiti..

norh said...

*Cik Ina minat Do do Cheng
bos akan ada banyak gangguan mental..he he